Bekijk onze gerealiseerde projecten

Bij AKSA Vloer zijn we trots op de diverse projecten die we hebben gerealiseerd. Elk project vertelt een uniek verhaal en we delen graag enkele hoogtepunten met je.

Woningen:
Of je nu een vloer nodig hebt voor een gloednieuwe woning, een renovatieproject of een aanbouw, we hebben een scala aan oplossingen voor jou. Onze zandcementdekvloeren, anhydrietvloeren en vloeregalisatie hebben bijgedragen aan de realisatie van talloze droomwoningen.

Bedrijfsobjecten:
Ondernemingen vertrouwen op ons om vloeren te leveren die bestand zijn tegen intensief gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze expertise is te zien in kantoren, magazijnen, en andere commerciële ruimtes.

Speciale Projecten:
Soms hebben we het genoegen gehad om aan projecten met een speciaal karakter te werken, zoals vloeren voor veranda’s, tuinen, badkamers, of zelfs complete woningen. Onze veelzijdigheid en maatwerkoplossingen hebben ons in staat gesteld om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.

Bij AKSA Vloer zien we elk project als een kans om onze expertise en toewijding te tonen. Bekijk onze gerealiseerde projecten om een idee te krijgen van wat we voor jou kunnen betekenen. Of je nu inspiratie zoekt of op zoek bent naar bewijs van ons vakmanschap, onze projectenpagina biedt inzicht in de resultaten die we kunnen leveren.

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en ontdek hoe AKSA Vloer jouw volgende project tot een succes kan maken. Neem contact op voor meer informatie en om te bespreken hoe we aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen. Jouw project is onze volgende uitdaging.